Maatwerk reclame voor jouw bedrijf               ✓ Snel een vrijblijvende offerte               Jouw partner in reclame en sign

Carwrap nieuwe bedrijfsbus Mediacows

Volledige carwrap & bestickering bedrijfsbus

Voor JM Grondwerken uit Hummelo hebben wij de ‘colour change’ van zijn bedrijfsbus uitgevoerd door het aanbrengen van een diep blauwe wrapfolie. Uiteraard is de bus ook voorzien van diverse JM Grondwerken huisstijl-elementen.

Voorbereiding

De bus is van top tot teen voorbereid op het aanbrengen van de carwrap folie; eerst de bus helemaal wassen met een speciale reiniger, daarna de nodige onderdelen demonteren en verwijderen en als finishing touch de hele bus met de hand en een krachtige cleaner ontvetten voor het aanbrengen van de folies.

De oplevering

De bus is in de basis blauw gewrapt en daarna rondom volledig voorzien van huisstijl elementen en bedrijfslogo’s. Hierdoor kun je JM Grondwerken van veraf aan zien komen en worden ze goed herkend in het straatbeeld en op klussen.

Altijd persoonlijk contact voor jouw autobelettering

Kies je voor een bus belettering bij Signaal Reclame? Bel of mail je met onze signmakers? Dan krijg je altijd persoonlijk contact. Ons team staat elke werkdag voor je klaar. Liever een kop koffie drinken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek? We komen graag bij je langs. Of kom in de Achterhoek onze koffie proeven. Krijg je meteen een warm welkom van onze kantoorhond Sjef!

Productie en montage

HET RESULTAAT

Op zoek naar reclame?

Neem gerust contact op!

   ✓   Maatwerk reclame voor jouw bedrijf

   ✓   Snel een vrijblijvende offerte

   ✓   Jouw partner in reclame en sign

   ✓   Professionele signmakers

   ✓   Altijd persoonlijk contact

Ga direct  naar een van onze reclame & sign diensten!