Fairybell kerstverlichting kopen bij signaal reclame

Wij verkopen de officiële producten van Fairybell® Nederland

Signaal Reclame levert Fairybell Kerstboom met mast
Signaal Reclame levert Fairybell Vlaggenmast kerstboom
Signaal Reclame levert Fairybell Vlaggenmast kerstboom

Fairybell producten kopen

Fairybell is een Nederlands merk en biedt een breed assortiment kerstverlichting. De kwaliteit van de Fairybell producten is uitstekend en om dit te kunnen waarborgen worden de producten in Nederland geproduceerd en samengesteld. Het assortiment van Fairybell loopt erg uiteen en biedt onder andere: muur kerstbomen, deur kerstbomen, kerstbomen met deelbare mast en vlaggenmast kerstbomen. Voor iedereen is er een passende oplossing, variërend in het aantal LED’s en de hoogte. Fairybell biedt verlichting van 120 LED’s tot 8000 LED’s en van 1,4m hoog tot 12m hoogte. Haal de kerstsfeer in huis met de kerstverlichting van Fairybell.

Fairybell kerstbomen

De Fairybell kerstbomen bieden de perfecte oplossing als je geen eigen vlaggenmast hebt om kerstverlichting te plaatsen. Met de Fairybell kerstbomen ontvang je het totaalpakket voor het plaatsen van jouw kerstverlichting in de vorm van een kerstboom. Het pakket bestaat uit een deelbare mast met grondbuis, Fairybell LED-kerstverlichting, haringen en de juiste stekkers voor het aansluiten van de verlichting. Heb je geen ruimte in de tuin of alleen een verharde ondergrond? Maak dan gebruik van de ‘all-surface kerstbomen’, deze zijn door het bodemkruis eenvoudig te plaatsen op alle verharde ondergronden. Plaats duurzame kerstverlichting en koop een Fairybell Kerstboom.

Fairybell vlaggenmast kerstbomen

De Fairybell Vlaggenmast Kerstbomen zijn de ideale oplossing voor het plaatsen van kerstverlichting in vlaggenmasten. De verlichting wordt eenvoudig gemonteerd aan bestaande vlaggenmasten met een variërende hoogte tussen 6 en 12 meter. De hulpmiddelen van Fairybell zorgen dat het opbouwen eenvoudig en snel verloopt. Binnen een 30 minuten heb je jouw vlaggenmast omgetoverd tot kerstboom met één van de Fairybell Vlaggenmast Kerstbomen. Het pakket bestaat uit de Fairybell LED-kerstverlichting, haringen en de juiste stekkers voor het aansluiten van de verlichting. Plaats duurzame en sfeervolle kerstverlichting en koop een Fairybell Vlaggenmast Kerstboom.

Overige fairybell producten

Fairybell heeft voor elk huis of tuin het juist product in het assortiment. Naast de Fairybell Kerstboom en de Fairybell Vlaggenmast Kerstboom bieden ze ook oplossingen voor aan de wand of deur. Dit doen ze met de Fairybell Deur Kerstboom en de Fairybell Muur Kerstboom, twee slimme oplossingen voor daar waar de ruimte beperkt is. De muur kerstboom is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, de deurkerstboom is er in één maat en past op verschillende deur afmetingen. Altijd een passende sfeervolle oplossing me de kerstverlichting van Fairybell uit Nederland.

Bekijk de kerstverlichting van Fairybell