Complete reclameoplossingen         ✓ Hoogwaardige kwaliteit        ✓ Persoonlijke service & contact 

Signaal Reclame Google Reviews

Gevelletters Hanzehal Zutphen

Vervangen en vernieuwen uitstraling pand Hanzehal in Zutphen

Voor sport- en evenementenlocatie ‘Hanzehal’ in Zutphen hebben wij nieuwe gevelletters geleverd en gemonteerd.

Na ±20 jaar was het tijd voor een update van de oude gevelreclame op de sport- en evenementenhal in Zutphen. De oude letters waren sterk verouderd en er was zelfs een enkele letter los gekomen van de gevel. Tijd voor vernieuwing dus!

De voorbereiding en uitvoering

In goed overleg met de beheerders van de hal en de gemeente werd de nieuwe layout bepaald en is er gekozen voor een grote en opvallende doosletter uitvoering. Deze doosletters geven een 3D effect, zijn onderhoudsvrij en zeer duurzaam. De letters worden gemaakt van aluminium, wat zeer licht is, en daarna worden deze voorzien van poedercoat afwerking. Deze coating kan in elke gewenste RAL-kleur en voorkomt corrosie en veroudering.

De doosletters voor de Hanzehal zijn in de basis voorzien van een zwarte poedercoating, daarna is de voorzijde door ons voorzien een kwalitatieve, duurzame witte folie voor een zo lang mogelijk en mooi resultaat.

De montage van de doosletters

Het monteren van de doosletters is door onze montagespecialisten vakkundig uitgevoerd. Door gebruik te maken van een werktekening (schaal 1:1) wordt de exacte locatie bepaald. Daarna wordt er een kunststof letterbasis voor gemonteerd, deze letters zijn voorzien van ‘nokjes’ om de aluminium kap mee te monteren aan de kunststof basis. Een lichte en eenvoudige montagetechniek met een strak en opvallend resultaat!

Productie en montage

HET RESULTAAT

Op zoek naar reclame?

Neem gerust contact op!

   ✓   Maatwerk reclame voor jouw bedrijf

   ✓   Snel een vrijblijvende offerte

   ✓   Jouw partner in reclame en sign

   ✓   Professionele signmakers

   ✓   Altijd persoonlijk contact

Ga direct  naar een van onze reclame & sign diensten!