Complete reclameoplossingen         ✓ Hoogwaardige kwaliteit        ✓ Persoonlijke service & contact 

Signaal Reclame Google Reviews

Gevelletters Onderwijs In

Aankleding nieuwe bedrijfslocatie ‘Onderwijs In’ in Ede

Voor Onderwijs In locatie Ede verzorgden wij de aankleding van de gevel. Er is gekozen voor een mooie doosletter, afgewerkt in de kleuren van de eigen huisstijl.

Het materiaal voor de doosletters

De aluminium doosletters zijn gecoat in een basis RAL-kleur en daarna is de voorzijde door ons voorzien van full colour print in de huisstijl kleur van Onderwijs In. Dit geeft de letter een echt 3D effect. De letters zijn geplaatst op een extra afstandhouder om zo nog meer diepte te geven aan de gevelletters. Ook is de combinatie onderhoudsvriendelijk en is enkel het jaarlijks reinigen van de letters nodig om aankoeken en inbranden van vuil tegen te gaan.

Het monteren van de doosletters

Deze aluminium doosletters worden geplaatst en gemonteerd op een kunststof basisletter. Door het gebruik van deze twee lichte materialen is de montage een ‘koud kunstje’ (de letters werden gemonteerd bij -2ºC…). Een grote werktekening op ware grootte zorgt ervoor dat we eenvoudig de locatie voor het plaatsen kunnen bepalen, daarna is het strak in lijn monteren van de letters een kwestie van goed gebruik maken van de tekening. Het eindresultaat liegt er niet om en Onderwijs In locatie Ede is zichtbaar voor al haar klanten!

Productie en montage

HET RESULTAAT

Op zoek naar reclame?

Neem gerust contact op!

   ✓   Maatwerk reclame voor jouw bedrijf

   ✓   Snel een vrijblijvende offerte

   ✓   Jouw partner in reclame en sign

   ✓   Professionele signmakers

   ✓   Altijd persoonlijk contact

Ga direct  naar een van onze reclame & sign diensten!