Maatwerk reclame voor jouw bedrijf               ✓ Snel een vrijblijvende offerte               Jouw partner in reclame en sign

Carwrap nieuwe bedrijfsbus MediaCows

Carwrap nieuwe bedrijfsbus MediaCows

Aanbrengen huisstijl op de nieuwe bedrijfsbus van MediaCows B.V.

In opdracht van MediaCows hebben wij de nieuwe bedrijfsbus voorzien van de huisstijl welke reeds breed word uitgedragen op het wagenpark. Deze nieuwe bus is door ons voorzien van een gedeeltelijke carwrap, rondom aangevuld met bedrijfslogo en diverse andere huisstijl-elementen.

Fullcolour carwrap prints worden door ons zelf geproduceerd en voorbereid. Alles wordt door ons zelf klaar gemaakt voor de montage van de belettering.

De bus wordt eerst door onze montagespecialisten voorbereid op het aanbrengen van de folies. De nodige onderdelen worden gedemonteerd en verwijderd, daarna wordt de bus helemaal gewassen en ontvet. Dit zorgt voor een schoon oppervlak en goede hechting van de lijm op de bus, het demonteren van onderdelen geeft ons ruimte voor het afwerken en goed aanbrengen van de folie/wrapping. Als de bus helemaal klaar is voor de montage worden alle folie delen eerst uitgehangen om de locatie van plaatsing exact te bepalen, als dit allemaal klopt gaan we over op het aanbrengen van de folies; het wrappen kan beginnen!

Na het aanbrengen van de folie/wrapping worden alle onderdelen weer teruggeplaatst en wordt de bus klaar gemaakt voor aflevering; alles wordt nogmaals afgenomen voor een schone en nette oplevering van het eindresultaat.

Bekijk foto’s van deze mooie wrapping ↓

 

Ook interesse?

Neem gerust contact op!

   ✓   Maatwerk reclame voor jouw bedrijf

   ✓   Snel een vrijblijvende offerte

   ✓   Jouw partner in reclame & sign

   ✓   Professionele signmakers

   ✓   Ontwerp, productie en montage in eigen huis