Maatwerk reclame voor jouw bedrijf               ✓ Snel een vrijblijvende offerte               Jouw partner in reclame en sign

Nieuwe gevelletters voor ‘Onderwijs In’

Gevelletters voor ‘Onderwijs In’

Aankleding nieuwe bedrijfslocatie ‘Onderwijs In’ in Ede

Voor Onderwijs In locatie Ede verzorgden wij de aankleding van de gevel. Er is gekozen voor een mooie doosletter, afgewerkt in de kleuren van de eigen huisstijl.

De aluminium doosletters zijn gecoat in een basis RAL-kleur en daarna is de voorzijde door ons voorzien van full colour print in de huisstijl kleur van Onderwijs In. Dit geeft de letter een echt 3D effect. De letters zijn geplaatst op een extra afstandhouder om zo nog meer diepte te geven aan de gevelletters. Ook is de combinatie onderhoudsvriendelijk en is enkel het jaarlijks reinigen van de letters nodig om aankoeken en inbranden van vuil tegen te gaan.

Deze aluminium doosletters worden geplaatst en gemonteerd op een kunststof basisletter. Door het gebruik van deze twee lichte materialen is de montage een ‘koud kunstje’ (de letters werden gemonteerd bij -2ºC…). Een grote werktekening op ware grootte zorgt ervoor dat we eenvoudig de locatie voor het plaatsen kunnen bepalen, daarna is het strak in lijn monteren van de letters een kwestie van goed gebruik maken van de tekening. Het eindresultaat liegt er niet om en Onderwijs In locatie Ede is zichtbaar voor al haar klanten!

Bekijk de foto’s van deze mooie opdracht ↓

Ook interesse?

Neem gerust contact op!

   ✓   Maatwerk reclame voor jouw bedrijf

   ✓   Snel een vrijblijvende offerte

   ✓   Jouw partner in reclame & sign

   ✓   Professionele signmakers

   ✓   Ontwerp, productie en montage in eigen huis