Maatwerk reclame voor jouw bedrijf               ✓ Snel een vrijblijvende offerte               Jouw partner in reclame en sign

Vlaggenservice & onderhoud

Reparatie, onderhoud, reiniging en nog veel meer

Onze vlaggenservice gaat verder waar anderen ophouden!

Ontwerp door Signaal Reclame

Vlaggenservice: vernieuwing, wisselen, reiniging, reparatie, controle en meer

Heb je behoefte aan een partner die je volledig ontzorgt rondom jouw vlaggen en vlaggenmasten? Maak kennis met onze vlaggenservice! Uniek in zijn soort. Onze specialisten zorgen voor het totale pakket. Van het vernieuwen van je vlag of vlaggenmast, tot het wisselen van de vlag, reiniging van de mast, reparatie, onderhoud, periodieke controles en meer! Laat Signaal Reclame je helpen met een passend pakket op maat.

leveren-masten-en-vlaggen

Halfjaarlijkse herinnering voor nieuwe vlaggen en onderhoud

Onderdeel van onze vlaggenservice is onze wake-up-call. We bellen je elk half jaar om te vragen hoe je vlag en vlaggenmast ervoor staan. Het kan mogelijk weer tijd zijn voor onderhoud, reparatie of vernieuwing. Door je hier tijdig aan te herinneren voorkom je onnodige kosten op een later moment en signaleren we issues nog voordat het echte problemen worden.

leveren-masten-en-vlaggen

Vlaggenmasten onderhouden en repareren

Vlaggenmasten laten onderhouden of repareren door het team van Signaal Reclame is een slimme keuze. Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar om te helpen bij het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan vlaggenmasten. Tijdig onderhoud voorkomt gebreken en zorgt ervoor dat jouw producten langer meegaan. Wij hebben 90% van al onze onderdelen op voorraad, waardoor we je altijd snel en goed van dienst kunnen zijn.

Interesse in vlaggen, vlaggenmasten of onze vlaggenservice?

Neem gerust contact op!

   ✓   Leveren en montage van vlaggenmasten

   ✓   Leveren en bedrukken van vlaggen

   ✓   Jaarlijks onderhoud en servive

   ✓   Kennis productie en materialen

Vlaggenservice
VlaggenserviceNaast het leveren van vlaggen en vlaggenmasten voeren we ook onderhoud uitUniek bij...
Baniermasten verkoopplein Wolfs Caravans
Baniermasten verkoopplein Wolfs CaravansVerzorgen aankleding verkoopplein Wolfs Caravans ZelhemIn...

Wisselen vlag

Ook het wisselen van de vlag is onderdeel van onze vlaggenservice. Geen tijd of kennis om zelf nieuwe vlaggen te bestellen en wisselen wanneer ze toe zijn aan vervanging? Wij zorgen voor het wisselen van jouw vlag. Daarbij controleren we meteen de vlaggenmasten en maken deze helemaal schoon. Je leest het al: onze vlaggenservice is van alle gemakken voorzien! Zo kan jouw vlag optimaal wapperen en ben je verzekerd van een nette uitstraling van je bedrijf.

Vlaggenmasten vervangen

Blijkt tijdens onze controle of reiniging dat jouw vlaggenmast aan vervanging toe is? Dan zullen we dit meteen met je bespreken. Samen kijken we welke vlaggenmasten er opnieuw besteld moeten worden, waarbij we je ook in de levering kunnen ontzien. Vervolgens plaatsen we de vlaggenmasten op locatie. Met onze kennis maken we daarbij de beste keuzes, waardoor jouw vlaggenmast ook over 10 jaar nog stevig staat. Want wanneer we zeggen van A tot Z, dan bedoelen we dat ook.

Altijd persoonlijk contact voor de juiste vlag en vlaggenmast

Bel of mail je met onze signmakers? Dan krijg je altijd persoonlijk contact. Ons team staat elke werkdag voor je klaar. Liever een kop koffie drinken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek? We komen graag bij je langs. Of kom in de Achterhoek onze koffie proeven. Krijg je meteen een warm welkom van onze kantoorhond Sjef!

Ga direct  naar een van onze reclame & sign diensten!