Maatwerk reclame voor jouw bedrijf               ✓ Snel een vrijblijvende offerte               Jouw partner in reclame en sign

Vlaggenservice

Naast het leveren van vlaggen en vlaggenmasten voeren we ook onderhoud uit

Uniek bij Signaal Reclame is onze vlaggenservice! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van jouw vlaggen en masten. Met onze halfjaarlijkse wake-up-call ontzorgen wij je van A tot Z. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan en ben je van de beste service verzekerd.

Onderhoud van jouw vlaggenmasten

Goed onderhoud van vlaggenmasten verlengt de levensduur van de mast én bijbehorende onderdelen. Wij verzorgen het onderhoud en de reparaties van jouw vlaggen en vlaggenmasten. Zo staat jouw vlaggenmast er altijd keurig bij en voorkom je onnodige slijtage. Onderhoud aan vlaggenmasten voeren we uit op verzoek of als onderdeel van onze vlaggenservice. Die bieden we standaard aan bij de (ver)koop van een vlag of vlaggenmast van Signaal Reclame!

Onze vlaggenservice

Onze vlaggenservice gaat verder waar anderen ophouden. We hebben het dan niet alleen over het onderhoud van jouw vlag en mast, maar ook over reparatie, vlaggen wisselen en hijsen, reinigen en controleren. Met onze halfjaarlijkse wake-up-call ontzorgen we je hierin van A tot Z. Zo geniet je langer van je (nieuwe) vlaggen en vlaggenmasten en voorkom je onnodige schade!

Leveren en plaatsen

HET RESULTAAT

Op zoek naar reclame?

Neem gerust contact op!

   ✓   Maatwerk reclame voor jouw bedrijf

   ✓   Snel een vrijblijvende offerte

   ✓   Jouw partner in reclame en sign

   ✓   Professionele signmakers

   ✓   Altijd persoonlijk contact

Ga direct  naar een van onze reclame & sign diensten!