Maatwerk reclame voor jouw bedrijf               ✓ Snel een vrijblijvende offerte               Jouw partner in reclame en sign

Signaal Reclame Google Reviews

Werk- en bedrijfskleding

Ontwerp en bestel jouw persoonlijke werk- en bedrijfskleding

Signaal Reclame is dé partner in zakelijke kleding

Kleding bedrukken

Signaal Reclame is een betrouwbare leverancier in leveren en bedrukken van werk- en bedrijfskleding. Wij werken met standaard pakketten voor het bedrukken kledingstukken, wel zo handig.

Kleding bedrukken

Professionele uitstraling ✓
Full colour of kleurfolie ✓
Herkenbaarheid ✓

Showroom

Het passen van de werk- en bedrijfskleding kan altijd in onze showroom. Hier hebben wij verschillende merken hangen om te bekijken en te passen. Maak een afspraak en wij helpen je graag verder.

Showroom

Showroom vol topmerken ✓
Diverse maten en kleding ✓
Kledingadvies op maat ✓

Kleding borduren

Naast het leveren en bedrukken van kleding is Signaal Reclame ook jouw partner in het borduren van kleding. Wij werken nauw samen met partijen die kleding voorzien van een hoge kwaliteit borduring.

Kleding borduren

Strak borduurwerk ✓
Mogelijk voor kleine en grote oplagen ✓
Diverse kleuren garen ✓

Kunnen we jou met werkkleding helpen?

Neem gerust contact op!

   ✓   Jouw werkkleding professioneel bedrukt

   ✓   Snel een vrijblijvende offerte

   ✓   Showroom vol bekende merken

   ✓   Diverse kledingstukken op maat

Het verschil tussen werkkleding en bedrijfskleding

Wanneer we praten over werkkleding, hebben we het over kleding die benodigd is voor specifieke beroepen. Denk aan de broek met kniebeschermers voor timmerlieden, de tuinbroek van de tuinman of een praktisch uniform voor de thuiszorg. Bedrijfskleding is “normale kleding” die wordt bedrukt voor zakelijke doeleinden. Bijvoorbeeld een t-shirt met borduursel of een jas met opdruk. Bij Signaal Reclame voorzien we in beide!

Groot assortiment werk- en bedrijfskleding

Wij hebben een groot assortiment werk- en bedrijfskleding samengesteld om je zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Merken die wij o.a. leveren zijn: Tricorp, FHB, Mascot, Snickers, B&C, Clique, Santino, Gildan en Fruit of the Loom.

Voor bedrijfen en evenementen

Grote en kleine oplages

Borduren van kleding

Full Colour bedrukking

Zomer- en winterkleding

Zakelijke kleding borduren

Is borduren de beste optie voor jouw kledingwens? Dan starten we met het ontwerpen van jouw borduursel. Onze grafisch vormgever maakt een ontwerp naar wens, waarmee een borduurkaart wordt gemaakt. Die borduurkaart en al onze borduursels worden gemaakt door een zeer professionele borduurstudio, waarmee we samenwerken. Daar zijn alle machines en middelen aanwezig voor het leveren van hoge kwaliteit borduurwerk. Zij adviseren over de borduurtechnieken die we gaan gebruiken. Wanneer alle lichten op groen staan, gaan we aan de slag!

Zakelijke kleding bedrukken

Naast borduren, bedrukken we ook zakelijke kleding. Dat doen we in eigen huis. Nadat we samen het ontwerp hebben goedgekeurd, gaan we voor je aan de slag. Bij de bedrukking gebruiken we textielfolies van uitsluitend A-merken en werken we met moderne machines. Het bedrukken gebeurt onder een hittepers. Deze wordt verwarmd tot wel 140ºC en perst jouw opdruk met een grote kracht op de kleding. Hierdoor komt de lijm in de vezels van het textiel en ben je van de beste hechting gegarandeerd.

BEKENDE merken in ons assortiment

kledingmerk-tricorp
kledingmerk-craft
kledingmerk-fhb
kledingmerk-santino
kledingmerk-snickers
kledingmerk-clique

Zakelijke kleding personaliseren

Jouw werk- en bedrijfskleding kun je bij ons laten personaliseren. Onze specialisten adviseren graag over een passende oplossing: bedrukking of borduring. Dit kan op kleding die wij verkopen, maar ook op jouw eigen kleding. We kijken samen welke techniek het beste past bij de stof en het soort kledingstuk. Zo garanderen we het langste plezier van jouw zakelijke kleding!

KLEDINGADVIES OP MAAT

Wij delen graag onze kennis en ervaring. Natuurlijk kijken we eerst naar jouw wensen, dit combineren we met onze ervaring en kennis van de producten. Altijd een eerlijk en passend kledingadvies.

Showroom in de Achterhoek

Wil je graag eerst zien en voelen wat je bestelt? Kom dan naar onze showroom in de Achterhoek! Hier vind je een groot deel van ons assortiment werk- en bedrijfskleding. Zo kun je de beste kwaliteit zelf ervaren, kleding vooraf passen en alle verschillende mogelijkheden ontdekken. Uiteraard helpen we je tijdens jouw bezoek met passend advies, op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis. Neem snel contact op met onze specialisten voor meer informatie.

Altijd persoonlijk contact voor jouw werk- en bedrijfskleding

Kies je voor zakelijke kleding bij Signaal Reclame? Bel of mail je met onze signmakers? Dan krijg je altijd persoonlijk contact. Ons team staat elke werkdag voor je klaar. Liever een kop koffie drinken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek? We komen graag bij je langs. Of kom in de Achterhoek onze koffie proeven. Krijg je meteen een warm welkom van onze kantoorhond Sjef!

Ga direct  naar een van onze reclame & sign diensten!