Maatwerk reclame voor jouw bedrijf               ✓ Snel een vrijblijvende offerte               Jouw partner in reclame en sign

Signaal Reclame Google Reviews

Kleding borduren

Ontwerp en bestel jouw persoonlijke werk- en bedrijfskleding

Signaal Reclame is dé partner in voor het borduren van jouw kleding

KLEDING BORDUREN MET DE BORDUURSERVICE VAN SIGNAAL RECLAME

Borduring ontwerpen

Signaal Reclame verzorgd het borduren van jouw kledingstukken of ander textiel. Wij verzorgen de opmaak en het ontwerp voor jouw borduring!

Kleding bedrukken

Gratis ontwerp bij afname ✓
Full Colour één kleur garen ✓
Één of meerdere borduringen✓

Borduurkaart

Wij laten een professionele borduurkaart maken bij de borduurstudio en geven eerlijk en open advies over de toe te passen borduurtechniek.

Borduurkaart

Eenmalige kosten ✓
Op maat gemaakt ✓

Kleding borduren

Wij bieden verschillende borduurtechnieken, passend bij het product en gewenste resultaat. Signaal Reclame is professioneel in borduurwerk.

Kleding borduren

Strak borduurwerk ✓
Mogelijk voor kleine en grote oplagen ✓
Diverse kleuren garen ✓

Kunnen we jou met werkkleding helpen?

Neem gerust contact op!

   ✓   Jouw werkkleding professioneel bedrukt

   ✓   Snel een vrijblijvende offerte

   ✓   Showroom vol bekende merken

   ✓   Diverse kledingstukken op maat

Kleding borduren

Signaal Reclame is een professional in het borduren van kleding. Wij doen er alles aan om de beste kwaliteit te leveren die mogelijk is. Wij gebruiken borduur-garen van uitsluitend A-merken, werken met moderne machines en verzorgen een professioneel en vernieuwend ontwerp voor het borduurwerk op jouw kleding. Kennis van materialen voor borduurwerk op kleding is bij ons aanwezig, maar ook denken wij mee in de mogelijkheden voor het plaatsen van logo’s en teksten op kledingstukken. 

Waarom jouw werkkleding borduren bij Signaal Reclame?

   ✓   Grote en kleine oplages mogelijk

   ✓   Borduurkaart op maat gemaakt

   ✓   Wij borduren meer dan alleen op kleding

   ✓   Open en eerlijk kleding- en borduuradvies

Op zoek naar kleding?

Neem een kijkje in ons assortiment

Kleding laten bedrukken?

Bekijk onze pakketten

Kleding laten bedrukken?

werkkleding-bedrukken

Op zoek naar kleding?

signaal-reclame-kleding-showroom

Borduren van diverse kledingstukken

Patch laten borduren

Borst-, mouw- ruglogo borduren

Petten en andere accesoires borduren

Borduren in diverse kleuren

BEKENDE merken in ons assortiment

kledingmerk-tricorp
kledingmerk-craft
kledingmerk-fhb
kledingmerk-santino
kledingmerk-snickers
kledingmerk-gildan

Eigen kleding borduren

Heb je zelf kledingstukken aangeschaft en wil je deze laten borduren door de specialist? Bij Signaal Reclame is dit geen probleem en helpen we je graag verder om je eigen kledingstukken te laten borduren. Het enigste dat je hoeft te doen is een afspraak maken zodat we de kledingstukken kunnen bekijken, het ontwerp voor de borduurwerk kunnen overleggen en alles met elkaar af kunnen spreken. We zullen ons advies geven over de geschiktheid van de stof voor borduurwerk, of bieden een passend alternatief aan. Neem contact op met onze kledingspecialist.

Professionele borduurstudio

Al ons borduurwerk wordt uitgevoerd in een professionele borduurstudio. Daar zijn alle machines en middelen aanwezig voor het leveren van hoge kwaliteit borduurwerk. Daarbij hebben wij een eigen grafisch ontwerp afdeling waar professionele ontwerpen uitgewerkt en ontwikkeld worden, zodat jij een passend borduurwerk op je kleding kunt verwachten. Ook hebben wij een eigen showroom om kleding te passen, vergelijken en om voorbeelden van borduurwerk te laten zien. Signaal Reclame is een professionele partner voor het borduren van kleding. 

Hoe werkt kleding borduren

Het borduren van kleding is een proces waarbij verschillende machines en technieken gebruikt worden. Wij werken altijd vanuit een digitaal ontwerp voor het borduurwerk op ieder kledingstuk. Deze bestanden moeten gereed gemaakt worden voor productie zodat dit eruit komt te zien als we op de computer hebben laten zien. Dit noemen we het opstellen van een borduurkaart, deze is nodig om de borduurmachines aan te sturen. Eventueel wordt er een borduurproef gemaakt om te kijken of alles naar wens is. Als dit klaar is kunnen de machines aan het werk; kledingstukken worden ingespannen en logos of teksten worden op de kleding geborduurd. Zo werkt het borduren van kleding!

Altijd persoonlijk contact voor jouw geborduurde kleding

Wil jij Signaal Reclame inschakelen voor het borduren van kleding? Bel of mail je met onze specialisten? Dan krijg je altijd persoonlijk contact. Ons team staat elke werkdag voor je klaar. Liever een kop koffie drinken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek? We komen graag bij je langs. Of kom in de Achterhoek onze koffie proeven. Krijg je meteen een warm welkom van onze kantoorhond Sjef!

Ga direct  naar een van onze reclame & sign diensten!